Brisket Black Angus la Smoker

Brisket Black Angus la Smoker
160,00 RON

*Prețurile afișate sunt per KG. Cantitatea produselor poate să difere iar prețul final se va calcula în momentul confirmării comenzii. Un reprezentant MezeluriAngus.ro vă va contacta după finalizarea comenzii.

Brisket Black Angus la Smoker

Afumat la Smoker timp de 10 ore.
Foarte fraged. 

Acest produs este unul dintre cele mai apreciate delicatese din carne Black Angus - brisket gatit in smoker. Clientii ar trebui sa stie ca brisketul se poate savura cald sau rece, pentru consum imediat sau ulterior. Daca nu se consuma imediat, cel mai bine este sa fie portionat, iar ceea ce nu se consuma reambalat prin vidare - ideal, sau impachetare stransa in folie stretch si pus la rece, frigider sau congelator, cand urmeaza sa fie pastrat pentru mai mult de 7-10 zile. Ulterior se poate consuma rece sau cald: puteti face sandwichuri cum n-ati mai mancat sau sa-l combinati cu o garnitura la alegere. Aroma si textura brisketului sunt unice.

Acest produs poate fi realizat doar la comandă.

 

ATENȚIE: Deoarece acest produs este preparat doar la o comandă specială, vă solicităm să achitați prețul acestuia în avans (plată prin transfer bancar).

 

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri vă stăm la dispoziție pe adresa de email: comenzi@mezeluriangus.ro sau telefon: 0746154394 / 0721228863

Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat

Burger Angus

Burger Angus
49,00 RON

Pastă mici Angus

Pastă mici Angus
45,00 RON

Șuncă Angus în crustă de piper

Șuncă Angus în crustă de piper
69,00 RON